1/1

Magnus Florin                                                 

 

Jag skapar förändring genom kommunikation. Mina verktyg, som jag gärna delar med mig av, har jag, i handledningar och workshops, utvecklat genom min långa erfarenhet som fokbildare, lärare, teaterimprovisatör och som kommunikologstuderande.

 

Jag har startat edify för att få jobba med det roligaste och mest utvecklande jag vet - se och stötta människor i att samspela, våga ge av sig själva och växa. De flesta av oss tillbringar en stor del av vår vardag, i våra jobb, med att prata. I möten, vid kaffemaskinen, vid hämtning på dagis, i föreningen osv. Om alla dessa tillfällena präglas av tydlighet, en önskan om klarhet och vilja till framgång så blir allt det vi gör fyllt av kraft, energi och glädje. Livet är för kort för att inte vara roligt, glädjefyllt och tillfredställande. 

Jag är glad att du hittat hit och jag ser fram emot att höra vad jag kan göra för dig.

 

Magnus Florin

Vad andra säger om mig

 

“I had the opportunity to meet Magnus in his coaching on personal development at IKEA head quarter office in Sweden. Thanks to his methodology and experience, I’ve been able to drive a personal investigation in order to define my future goals and projects. Magnus helps really to transform complicated or even invisible things into easy ones to manage. I strongly recommend Magnus for his excellent work. “
 

Regional manageIKEA Indirect Material & Services AB

 

 

Kontakta mig

magnus.florin@edify.se

0708734215

 

 

Bankgiro

551-8535

ADDRESS

St pedersgata 17

'25473 Helsingborg

Sverige

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now