Handledning - för dig

Personliga handledningar ger möjlighet att utveckla din kommunikation med dig själv och andra.

I handledningen hjälper jag dig att hitta enkla, anpassade verktyg som du kan använda i din vardag för att kommunicera bättre.

Vill du bli bättre på att framföra din åsikt eller dina idéer på ett tydligt sätt? Vill du reda ut vad som hindrar dig från at nå dina mål? Vill du skapa medvetenhet om din egna reaktioner i olika komunikationssituationer? Boka en handledning. 

 

Handledningen börjar i ett samtal om vad just din utmaning i kommunikationen är. Vi gör tillsammans sedan en plan med samtal, övningar och uppföljningar. Jag ger dig enkla ”verktyg” och vägledning i hur du kan använda dem i din vardag.

Workshop - för ditt team

Skapa en gemensam spelplan för er kommunikation. Där kunskap om er kommunikation leder till snabbare resultat och enklare samarbete. 

Ni är en arbetsgrupp med ansvar, uppgifter, eller en arbetsmiljö som ställer krav på tydlig kommunikation.

Vill du att ditt team ökar ert resultat?

Vill du att ditt team lär känna varandra bättre?

Vill du att ditt team ökar ert samförstånd? 

Workshop sker i grupper om 5-25 deltagare. Jag leder er genom en process med fördjupad kunskap, praktiska övningar och reflektion, kantat av glädje och lust till att lära. Workshopen bygger på aktivt deltagande som utgår från var och ens förmåga och vilja.   

Föreläsning om ert dagliga verktyg. Kommunikation. Det verktyget du/ni använder för att nå era resultat, fatta era beslut och uppnå samförstånd eller skapa konflikt.

Genom en blandning av presentation, snabba engagerande övningar och reflektion får ni aktivt inblick i vad kommunikation är, hur det går till, vilka olika sätt vi kommunicerar på och enkla tips till utveckling. 

Föreläsning - för din organisation eller stor grup

 

Facilitering - i din workshop

Jag leder dig/er genom en utbildningsaktivitet, en teamutveckling eller workshop.

Utifrån definierat syfte och mål hjälper jag dig/er att skapa ett upplägg som fungerar, med ramar för innehåll och praktikaliteter.

Du/Ni kan ha fullt fokus på ert interna arbete. Jag tar ansvar för att processen genomförs.   

Kontakta mig

magnus.florin@edify.se

0708734215

 

 

Bankgiro

551-8535

ADDRESS

St pedersgata 17

'25473 Helsingborg

Sverige

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now